Νέα
Ηλεκτρονικές κρατήσεις στο Cycladic Café
Ηλεκτρονικές κρατήσεις στο Cycladic Café
2 Νοεμβρίου 2021

Κλείστε τραπέζι στο Cycladic Café (ή κάντε ηλεκτρονικά την κράτηση σας) μέσα από την πλατφόρμα του i-host.

Πατήστε εδώ για νέα κράτηση

 

Διαλέξτε την ημέρα και ώρα της επιλογής σας και κάντε την κράτηση σας εύκολα μέσα από τον υπολογιστή ή το κινητό σας με άμεση επιβεβαίωση

Ο γνώριμος φωτεινός κήπος με το υποβλητικό αέρινο στέγαστρο-γλυπτό, εμπλουτίζει τις προτάσεις του για πρωινό, brunch ή μεσημεριανό, δημιουργώντας μια απρόσμενη όαση πολιτισμού και γεύσης στην καρδιά της πόλης.

Ανάμεσα στις νέες συνταγές του ανανεωμένου μενού, περιλαμβάνονται και τρία πιάτα με την υπογραφή του Γιάννη Μπαξεβάνη: το λεπτοκομμένο μαριναρισμένο ψητό μπούτι κοτόπουλο με baby πατάτες φούρνου και δροσερή σαλάτα, το φαγκρί ψημένο με αγριόχορτα αρωματισμένα με ούζο και λεμόνι και το κριθαρότο με πουρέ σπανάκι, σπαράγγια, λιαστή τομάτα και γαλομυζήθρα Κρήτης.

Οι επιλογές για ελαφριά γεύματα περιλαμβάνουν σούπα και πίτα ημέρας και δροσερές φρέσκιες σαλάτες: επιλέξτε ανάμεσα στην power salad (σαλάτα κινόα με φακές, ψητά λαχανικά, καρύδια, cranberry, ρόδι και αρωματική vinaigrette), τα μικρόφυλλα σαλατικά με vinaigrette λιαστής τομάτας, σταφίδες, ψητά baby καρότα, παντζάρια, πιπεριές και κατσικίσιο τυρί ή τον σολομό ταρτάρ με αβοκάντο, μάνγκο και dressing εσπεριδοειδών.

Στα ζεστά πιάτα κυριαρχούν επίσης τα χειροποίητα ραβιόλι μαϊντανόριζας, με γαρίδες και αρωματισμένη μπισκ με lime και το καλαμάρι σχάρας, με πατατούλες baby σωτέ, τοματίνια, κάπαρη, ελιές και τρυφερά φύλλα ρόκας.

Λίστα ελληνικών κρασιών μικρών παραγωγών αλλά  και πολύ καλές επιλογές για ποτήρι κρασί συνοδεύουν κάθε γούστο και γεύση. Η γευστική εμπειρία κορυφώνεται με  ποικιλία λαχταριστών επιδορπίων που προτείνει καθημερινά ο pastry chef του Cycladic Café.

Το menu επιμελείται η Begnis Catering

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτ-Τετ-Παρ-Σαβ: 10.00-17.00
Πεμπτη: 10.00-20:00
Κυριακή: 11.00-17.00

Κρατήσεις
Τ. 2107228321 (εσωτ. 129)

  • WiFi ελεύθερο για το κοινό.
  • Δεν απαιτείται εισιτήριο Μουσείου για την είσοδο στο Cycladic Café
  • ΟιΦίλοι του ΜΚΤέχουν 10 – 20% έκπτωση
Δεν απαιτείται εισιτήριο Μουσείου για την είσοδο στο Cycladic Café
Ενημερώνουμε τους πελάτες του Cycladic Café ότι από την Παρασκευή 16/7/2021 και σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Covid 19 (Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.: 44779  – ΦΕΚ Τεύχος Β 3117/16.07.2021):
• H είσοδος στον χώρο του Café θα επιτρέπεται μόνο σε όσους διαθέτουν και επιδεικνύουν ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό εμβολιασμού της χώρας τους ή πιστοποιητικό νόσησης από Covid 19
• Η ταυτοπροσωπία θα ελέγχεται με επίδειξη ταυτότητας ή διαβατήριου ή διπλώματος οδήγησης.
• Η είσοδος σε ανήλικους επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη self-test